woensdag 11 november 2009

De Essentie

Tijdens de Horecabeurs Horeca Life 2009, hebben we een klein banket verzorgd voor enkele grote chefs zoals Peter Goossens, Yves Mattagne, Wout Bru, San Degeimbre, Vicky Geunes en meerdere verantwoordelijken van Unilever Foodsolutions.

Leading chef van dienst was Franky Vanderhaeghe, vergezeld van zijn echtgenote en twee personen van hun team. Verscheidene huizen van de Jeunes restaurateurs waren aanwezig om dit chef's oeuvre bij te steunen.


Hierbij het Menu:

Amuses

Uiensoep (revisited), muesli van eendenlever, tartare van watermeloen, ....

---

Toast, olijven en tomaat, gemarineerde makreel

Veloute van venkel, carpaccio van kabeljauw, sorbet van tomaat

Salade van miso, langoustines

---

Zeebaars, zalf van bloemkool, groene asperges en bearnaise

---

Varkenswang, pannepotbier, pastinaak

---

Appelstructuren, ijs van butternut

Dank aan iedereeen die ons die dag heeft geholpen.


Geen opmerkingen: