Tijdens de Horecabeurs Horeca Life 2009, hebben we een klein banket verzorgd voor enkele grote chefs zoals Peter Goossens, Yves Mattagne, Wout Bru, San Degeimbre, Vicky Geunes en meerdere verantwoordelijken van Unilever Foodsolutions.
Leading chef van dienst was Franky Vanderhaeghe, vergezeld van zijn echtgenote en twee personen van hun team. Verscheidene huizen van de Jeunes restaurateurs waren aanwezig om dit chef's oeuvre bij te steunen.
Hierbij het Menu:
Amuses
Uiensoep (revisited), muesli van eendenlever, tartare van watermeloen, ....
---
Toast, olijven en tomaat, gemarineerde makreel
Veloute van venkel, carpaccio van kabeljauw, sorbet van tomaat
Salade van miso, langoustines
---
Zeebaars, zalf van bloemkool, groene asperges en bearnaise
---
Varkenswang, pannepotbier, pastinaak
---
Appelstructuren, ijs van butternut
Dank aan iedereeen die ons die dag heeft geholpen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten