Er eveneens een nieuw boek uit waar enkele leden hebben aan meegewerkt met de ronkende titel "Gastronomie van bij ons". Het boek is opgemaakt door Frans Van Meeuwen, misschien bekend uit zijn tijd met Leventi & het foodieblad Saisonnier.
Volgende leden werkte mee aan het oeuvre : Re-Source, Vin Perdu, De Fakkels, Hostellerie Saint-Nicolas, Culinair en Château de Strainchamps.
U kunt het boeken bestellen op het volgend email adres : frans@fransvanmeeuwen.net.
We geven jullie ook nog mee dat er een speciaal boek is voor foodie's onder jullie van San van restaurant l'air du Temps. Hier heeft u direct twee topboeken voor de prijs van één, alsook achtergrond informatie over de evolutie van een sommelier naar een topkok. San & Carine zijn geen JRE's maar wanneer een belgische kok zo'n boek maakt, vinden we dat er best over gesproken mag worden. Voor zij die niet akkoord zijn, commentaar is altijd welkom.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten