Op maandag 05 januari was het concertgebouw in Brugge het decor voor een internationaal gastronomisch event met als thema food pairing. De creme van de Belgische gastronomie was aanwezig, alsook absolute wereldtop met chefs als Heston Blumenthal, Albert Adria & Sergio Herman. Ook enkele JRE waren present op uitnodiging van de firmas Rougie & Unilever.
Uitgerekend ook die dag maakte Rougie bekend dat Paul Hendrickx van restaurant Aneth meedingt naar de 1ste plaats op de Bocuse d'Or in 2011. Daar krijgt hij ondersteuning voor van Serge Vieira, een van de elf topchefs die meewerkten aan het event, en winnaar van de Bocuse d'Or in 2005. 's Avonds was er ook een walking dinner bij restaurant Aneth om dat voor te stellen.
donderdag 8 januari 2009
dinsdag 6 januari 2009
zondag 21 december 2008
Een originineel geschenk
Franky, de chef van Hostellerie St. Nicolas heeft samen met zijn team een "Verjaardagskalender" (een kalender waar u iedereen zijn verjaardag op noteert) en tevens kookboek gemaakt.
De kalender is 60 cm x 30cm en gemaakt met mooie, artistieke foto's van gerechten. Zoals u een voorbeeld kan zien in bijlage. En op de ommezijde staat dan de uitleg van het gerecht. En op deze manier vergeet u ook niemand zijn verjaardag!
Dit uniek geschenk kan u bij ons ter plaatse kopen voor €25,00. Winkelprijs €30,00
Alvast een zalig kerstfeest en een gastronomisch fijn Nieuwjaar.
Het St.-Nicolasteam
Veurnseweg 532
8906 Elverdinge (Ieper)
info@hostellerie-stnicolas.com
www.hostellerie-stnicolas.com

Dit uniek geschenk kan u bij ons ter plaatse kopen voor €25,00. Winkelprijs €30,00
Alvast een zalig kerstfeest en een gastronomisch fijn Nieuwjaar.
Het St.-Nicolasteam
Veurnseweg 532
8906 Elverdinge (Ieper)
info@hostellerie-stnicolas.com
www.hostellerie-stnicolas.com
vrijdag 28 november 2008
woensdag 26 november 2008
Er is er eentje bij...
Het wordt een jaarlijkse gewoonte - we hebben er een ster bij in onze club : nieuwkomer JRE restaurant Clandestino van Wout.
Proficiat.
Dat brengt het totaal op 32 in 2009, hetzij 11 restaurants met een ster of meer.
Ter info in Italie, Oostenrijk of Duitsland hebben meer dan 73% van de leden een ster, twee of zelf drie.
Dus gewoon voortdoen is de boodschap.
zaterdag 15 november 2008
Wedstrijd
Van wie is dit citaat, en win een JRE kookboek.
"Ik krijg hier aardig wat stagiairs van hotelscholen over de vloer. De meeste zijn wellicht met een keizersnede geboren, want hun nek is te dik voor een natuurlijke bevalling"
Een hint : het is geen JRE, nooit één geweest, maar eentje dat nooit een "blad" voor zijn mond heeft gehad.
"Ik krijg hier aardig wat stagiairs van hotelscholen over de vloer. De meeste zijn wellicht met een keizersnede geboren, want hun nek is te dik voor een natuurlijke bevalling"
Een hint : het is geen JRE, nooit één geweest, maar eentje dat nooit een "blad" voor zijn mond heeft gehad.
dinsdag 4 november 2008
Prosper Montagné 2009
Frederik Hoorne, sous-chef van restaurant Aneth in Brugge heeft de prestigieuze prijs Prosper Montagné gewonnen.
Vorig jaar nog werd hij tweede bij zijn eerste deelname. Ook Hilde Jonckheere, die tot voor kort werkzaam was als sommelier bij Aneth, won haar finale na een gelijke tweede plaats vorig jaar.
Proficiat!
Abonneren op:
Posts (Atom)