maandag 18 februari 2008

Jam sessie met Mövenpick of Switzerland


Een jam sessie met MoS produkten.
MoS, nieuwe partner van de Jeunes Restaurateurs d'Europe België, hebben voor hun 9 ambassadeurs (Jan, Paul, Paul-Luc, Olivier, Joeri, Alex, Guy, Fréderic & Laurent), een "opeenhopende, verstoppende en zelfrelativerende" ijsdag geörganiseerd.
Na een degustatie van 9 van de 31 verschillende smaken uit hun collectie (Coconut Lemongrass "Mmmh", Vanilla "Dream!", Aceto Balsamic "Ohhh", White Peach & Redcurrant "jammie, jammie", Pear "fruity", Maple Walnut "Olala", Nougat de Montélimar "Oh" & Rum Raisin") was het de bedoeling onze verschillende bevindingen te kanaliseren in een culinair-creatief samenspel. En zeg nu zelf Eveline, het was een "Quality afternoon with Quality Ice and smiling people". Dit smaakt naar meer zou ik zeggen want er blijven nog 22 smaken te ontdekken en kijken voluit naar de nieuwe collectie eind 2008.
Het plaatje kan maar volledig zijn dankzij de hulp van volgende mensen :
Bruno & Otto van Nespresso, Fréderic San Pellegrino & Acqua Panna, Alain voor de wijnen van Bleuzé Interwines en David voor de coordinatie van Hakuna matata.
Locatie en gastvrouw : Christelle Verheyden - Food & Wine Academy (B52 - Brussel)

Geen opmerkingen: